Welkom op de Explosion website


Explosion 40 jaar

Dit jaar is het 40 jaar geleden dat Explosion werd opgericht. Een aantal leden (Neli, Gerry, Carla en Letty) heeft de koppen bij elkaar gestoken om te kijken of het mogelijk is een reünie te organiseren. Inmiddels is besloten om de reünie op 25 oktober 2014 in de Vrijheidskerk te houden. Meer informatie vind je onder 'Reünie 1974-2014'

Historie van deze website

Deze website werd opgezet na de reünie in juni 2007. Vooral in de aanloop naar het kerstconcert in datzelfde jaar kreeg deze site haar inhoud. Er werd in die tijd van alles verzameld over de historie van het koor. Denk daarbij aan foto's, krantenknipsels en de jubileumkkoorkrant.

Ondanks het feit dat de optredens geen vervolg kregen, hebben we de website wel laten staan. Het blijft immers altijd leuk om nog eens terug te kijken. Ook nu is deze site weer een mooie kapstok voor de huidige activiteit.

Oude artikelen

Mocht je nog Explosion gerelateerde artikelen hebben die hier gepubliceerd zouden kunnen worden, mail ze dan naar .We hopen jullie op 25 oktober 2014 weer te zien, houd de website of je mailbox (na aanmelding) in de gaten!

 

Explosion tijdens de repetitie (10 juni 2007)